Vacature Commercieel Administratief Bediende

Wie zijn wij?

Ons verzekeringskantoor is al 25 jaar gekend in de regio Wilrijk omwille van de menselijke en warme aanpak met betrekking tot verzekeringen, beleggingen en kredieten. Omwille van een verdere groei willen wij graag ons team uitbreiden met een expert (in wording) in verzekeringen. Wie weet ben jij wel het commercieel administratief talent dat ons fantastisch team wil versterken?

Waaruit bestaat je functie?

Wij zijn op zoek naar een all-round medewerker. Zo zal je instaan voor het beheer van bestaande klantencontracten. Maar kan je, op termijn, ook een eigen portefeuille uitbouwen van klanten waarvoor jij de verantwoordelijk zal dragen. Je voornaamste commerciële taken zullen bestaan uit het opmaken van offertes en het verzorgen van de nodige klantenbegeleiding (face-to-face of telefonisch). Uiteraard behoort hierbij een feilloze administratie (waaronder het beheren van schadedossiers en algemene administratie). Extra taken kunnen steeds besproken worden, aangezien je op een autonome manier je functie vorm mag geven.

 

Wat verwachten we van jou?

  • We staan open voor zowel schoolverlaters als kandidaten met tonnen ervaring.
  • Je hebt een bachelor of masterdiploma in distributie verzekeringen of je hebt een PCP-attest ter beschikking.
  • Klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid is je tweede natuur.
  • Je bent nauwgezet en pienter.
  • Initiatief nemen, ondernemen en verantwoordelijkheden vind je belangrijk in je functie.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een dynamisch en ambitieus team waar je alle mogelijkheden krijgt om te groeien, verantwoordelijkheid op te nemen en je functie vorm te geven. Wij bieden je de mogelijkheid om extra opleidingen te volgen. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen. Werk je liever 4/5e? Dan is dit ook bespreekbaar.

 

Ben je overtuigd?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Frank Bal - frank.bal@bj-v.be . Meer informatie kan je terugvinden op onze website https://www.bj-v.be/nl-be.